unga trollkarlen Vilgot Michelin avslöjar juryns tankar på TV4 Talang 2019

Foto: Olav Holten

"Vilken showman!"

– LaGaylia Frazier

Vad andra säger om Vilgot

"Normalt brukar man anlita vuxna trollkarlar till barnfester. Men här blev det tvärtom. En ung ytterst begåvad ungdom roade oss äldre med bravur. Vi häpnade alla över Vilgots konster."

– Peder, Firmafest Rotary

"Vilgot gjorde succé och var så himla duktig. Mycket uppskattat!"

– Malin, Bostadsrättsförening

"Vilgot är noga att gå igenom vad man önskar och levererar det, men bjuder därutöver på positiva överraskningar. Vilgot har enligt mig en unik förmåga, det dramaturgiska sättet att bygga upp framträdandena samt involvering och kontakt med publiken. Att han dessutom är väldigt trevlig och ödmjuk gör det hela väldigt uppskattat för en publik på alla åldrar. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag snart vilja anlita honom för en tredje gång."

– Arvid, 40-årsfest

"Jag blir ju [vanligtvis] inte övertygad... Men det är Vilgot som gör det! Det blir en helt annan sak. Det är det som är hela skillnaden."

– Alexander Bard, Sveriges största skeptiker till magi

"Vilgot tog oss alla med i magins värld på ett minst sagt charmigt sätt. Det var otroligt uppskattat! Alla var helt hänförda av hur begåvad han är!"

– Emelie, Firmafest Clipp-er

"Den utstrålning Vilgot har hänför. Halva showen är hans personlighet. Mina gäster blev helt tagna och vi pratar fortfarande om hur fasen [det gick till]."

– Patrik, 50-årsfest
unga trollkarlen Vilgot Michelin avslöjar juryns tankar på TV4 Talang 2019

Foto: Olav Holten